2012-08-07

Ügyvédi munkadíj

Az ügyvédi megbízási díj az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. törvény 9. § (2) bekezdése alapján szabad megállapodás tárgya.

Az Ügyvédi Iroda áfamentes szolgáltatást nyújt, így ügyfeleink számára kevesebb az ügyvédi munka költsége.

Ügyvédi Irodánk elsősorban óradíjas elszámolás alapján dolgozik. Az ügyvédi óradíj bruttó 15.000,- Ft. Ilyen esetben előzetesen tájékoztatjuk a feladat elvégzéséhez előreláthatóan szükséges időről.

Tartós megbízás esetén lehetőség van átalánydíjban történő elszámolásra is.

Ingatlannal kapcsolatos ügylet esetén a megbízási díj alapja az ingatlan forgalmi értéke. Ingatlan adásvétele esetén az ügyvédi munkadíjról és egyéb kapcsolódó költségekről az alábbi linken tájékozódhat: Ingatlan adásvétel költségei

Cégeljárással kapcsolatos megbízás esetén a költségekről, ügyvédi munkadíjról tájékozódhat a linkre kattintva.

Bírósági eljárásban történő képviselet esetén a megbízási díj a perérték függvényében kerül meghatározásra vagy lehetőség van előre meghatározott fix díjban és pernyertesség esetére sikerdíjban megállapodni.

Amennyiben bővebb tájékoztatást, illetve konkrét árajánlatot szeretne kapni, kérem forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.


HÍVJON ÉS KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

  Kérjen ingyenes visszahívást

Ha kérdése van hívjon bátran vagy kérjen visszahívást neve és telefonszáma megadásával. Az ön altal jelzett időpontban keresni fogom.